FAQ

FAQ

Wie zijn wij:


Wij zijn Jan Van Dyck, Martine Vercauteren, Dirk Mortelmans en Lena Van Dyck.

Samen vormen we KookeenY².Waarom KookeenY²?


We geloven dat een bedrijf een plek moet zijn waarbinnen mensen samen het beste van zichzelf kunnen en willen geven. We geloven in de kracht van samenwerken!Wat doen wij als organisatie?


KookeenY² begeleidt bedrijven om succesvol samen te werken aan de uitdagingen van vandaag én morgen.


We doen dit door gebruik te maken van onze eigen krachtige, unieke en in de praktijk ontwikkelde- en geteste KookeenY methodiek.


Werk samen aan: kwaliteit, respect, veiligheid, efficiëntie, intern ondernemerschap en projecten.Wat is de KookeenY methodiek?


De KookeenY methodiek zet de neuzen in dezelfde richting, en structureert efficiënt samen denken.  KookeenY is opgebouwd rond 4 unieke modellen voor processen, mensen, interactie en ondernemerschap. Alles wat je nodig hebt om samen elk project te realiseren.Waar komt de KookeenY methodiek vandaan?


De methodiek is ontwikkeld door ingenieur Jan Van Dyck uit meer dan 20 jaar praktijkervaring.


Het is een product gebaseerd op ervaring, reflectie en studie. Ervaring opgedaan in verschillende posities, verschillende technische en niet technische omgevingen, reflectie over wat lukt en niet lukt, en studie over mensen. Wat ze doen en waarom ze dat doen.Hoe begeleiden wij bedrijven? Wat is onze aanpak?


Ongeacht uw doel, onze begeleiding is gericht op concrete resultaten. Bij onze KookeenY academie vindt u ongeacht uw doel een opleiding, workshop of traject. Onze aanpak is 3 ledig. We beginnen telkens met het overdragen van kennis. Hierna begeleiden we uw mensen met onze methodiek om samen na te denken over uw dagelijkse of toekomstige uitdagingen. Hierna gaan uw mensen zelf aan de slag en zetten ze frustraties om in oplossingen.