Over ons

Zaakvoerder


Uitvinder KookeenY

Partner KookeenY

Chief operations


Partner KookeenY

Manager sales en marketing KookeenY

Maak kennis met ons Rebels team:

Ing.Jan Van Dyck


Als project- & ontwerp ingenieur, en als site- & constructie manager heeft Ingenieur Jan Van Dyck  uitgebreide ervaring met grote multidisciplinaire projecten van verschillende omvang binnen verschillende terreinen.  De afgelopen 10 jaar heeft hij voor meer dan €250.000.000 projecten helpen realiseren.


Zijn succes als zaakvoerder en interim manager wordt bepaald door zijn vermogen om mensen goed te laten samenwerken. Dit zowel op de werkvloer als op managementniveau.


Uit meer dan 20 jaar praktijkervaring heeft Jan hiervoor een methodiek uitgevonden. Het heet KookeenY.  Vandaag staat hij nog steeds met zijn voeten in de praktijk, maar draagt hij ook zijn methodiek over aan anderen.


Lees hier zijn volledig verhaal!


Contactgegevens: info@conventus.be

Dirk Mortelmans


Dirk Is werkvereenvoudiger in hart en nieren. Na meer dan 15 jaar actief te zijn binnen Colruyt als hoofd van werkvereenvoudiging en technische aankoop, is hij zijn eigen bedrijf Creabra begonnen. Hierbinnen geeft hij opleidingen rond werkvereenvoudiging, creatief denken en aankoop. Hij heeft ook een heel aantal werkvereenvoudigingsprojecten begeleid bij o.a. Brico, Buurtslagers, Kunnig, Tabaknatie,…  Samen met Jan is hij verantwoordelijk voor het overdragen van de methodiek. We vinden hem ook nog steeds met zijn 2 voeten terug in de praktijk.


Contactgegevens: info@conventus.be

Martine Vercauteren


Na heel wat jaren ervaring opgedaan te hebben als zelfstandig logopediste en HR en payroll verantwoordelijke binnen diverse bedrijven zoals Esprit, Borealis, Sita, leef vzw,… is Martine onze administratieve duizendpoot.


Zoekt u meerwaarde bij de inrichting van uw opleidingen, events, funbuildings of teambuildings? Martine helpt u graag. Ze staat ook in voor de verhuur van onze unieke ontmoetingsruimte of vergaderingsinfrastructuur.


Contactgegevens: info@conventus.be

                                04/76.72.77.56

Lena Van Dyck


Als jonge dochter van 2 zelfstandigen weet Lena als geen ander dat hard werken de enige weg is tot succes. Maar werken, dat doe je niet alleen. Toen Lena klein was, moest ze regelmatig samenwerken met haar broer en zus om klusjes tot een goed einde te brengen. Verbouwen, schilderen, schuren, muren uitkloppen.. Nieuwe gezinsprojecten uitvinden, dat kon haar vader als geen ander. Ze leerde al snel dat goed samenwerken belangrijk is om een project tijdig af te ronden. Alleen had Lena nooit gedacht dat hier een hele methodiek achter schuilde.


Sinds 1 jaar is ze mee in het avontuur gestapt en neemt ze de sales en marketing rond de methodiek enthousiast onder haar vleugels.Contactgegevens: info@conventus.be