Methodiek

Op een typische dag in het bedrijf gebeurt het één en ander. Producten worden gefabriceerd, diensten verleend en klanten bediend. Sommige dagen loopt alles op rolletjes, op andere momenten / dagen zijn de rolletjes versleten en loopt het niet meer. En zelfs al loopt het vlot.. misschien kan het nog beter. Met minder of betere rolletjes.

 

Een bedrijf is geen gesloten systeem. Het bestaat voor, door en in de omgeving. De omgeving van een bedrijf is dynamisch en verandert. Verschillende uitdagingen steken de kop op:

 

Communicatieproblemen, gedemotiveerd personeel, ziekteverzuim, klanten veranderen van gedacht, concurrentieverhoudingen veranderen, marges staan onder druk, het talent op de arbeidsmarkt wordt schaars, enzovoort. Wat doe je dan? Hoe ga je met die uitdagingen om? En afgezien van dit alles: hoe kunt u uw organisatie optimaal laten presteren? Vandaag, maar ook morgen?

 

Op de markt heb je de keuze uit heel wat zogenaamd onfeilbare methodes. Je kent ze wel. 6sigma, Lean, TQM of IKZ, ISO, VCA. Maar wat staat er echt achter al die letters en bent u daar iets mee? Wat moet je kiezen voor jouw bedrijf? Kom je toe met één systeem? En past zo’n Amerikaans of japans systeem wel bij ons?

 

Want uiteindelijk hebt u het beste met uw bedrijf voor en wilt U gewoon dat uw mensen efficient, veilig en tof samenwerken en producten of diensten leveren die de klant blij maken. Of niet?

 

Met KookeenY als methode bouw je samen met uw mensen een eigen systeem om in te spelen op eender welke uitdaging. Succesvol samenwerken in een dynamische omgeving is met het juiste recept even makkelijk als het koken van een ei. Zowel vandaag als morgen!

 

 

Dé 4 facetten van succesvol samenwerken

Succesvol samenwerken met KookeenY als methode.

 

 

Centraal in onze methode staat de samenhang tussen mens, interactie, proces en ondernemerschap.

 

Deze 4 aspecten hangen samen. Ze vormen als het ware een tetraëder. Veranderingen aan één vlak hebben immers steeds een invloed op de andere vlakken. Je kan bijvoorbeeld een proces niet veranderen zonder de mensen die daarbij betrokken zijn te beïnvloeden en omgekeerd.

 

De 4 aspecten van de organisatie hebben een rationele en een emotionele kant. KookeenY houdt rekening met beide. Een emotie als frustratie is de aanzet tot het initiatief dat iemand neemt om een proces aan te pakken.

 

Voor deze 4 kritische aspecten van een organisatie hebben we onze eigen krachtige, unieke en in de praktijk ontworpen- en geteste modellen. Met deze modellen activeren we met uw mensen de kennis die in uw bedrijf aanwezig is.

 

Met deze kennis en onze methodiek ontwikkelen we samen met uw mensen een krachtig en soepel systeem om de uitdagingen van uw organisatie aan te gaan. Succesvol samenwerken vandaag én morgen is het doel.

 

Wordt u vandaag geconfronteerd met een specifieke uitdaging?

Denk aan: projectmanagement, procesoptimalisatie, beter samen denken, ... Ook op korte termijn verbetert KookeenY de samenwerking.

KookeenY, 1 methodiek voor al uw uitdagingen

Verbeter de samenwerking

vandaag

Verbeter de samenwerking

vandaag én morgen

GRATIS REBELS PAMFLET

 

Wil je niets missen van ons activiteiten?

Meld je dan aan voor ons Rebels Pamflet vol met tips.

 

CONTACTEER ONS

 

Heb je vragen voor ons? Neem dan contact op.

 

Tel. +32 4 89 75 03 01

Mail Sales@KookeenY.be

 

 

 

FACTURATIEGEGEVENS

 

Jig Technologies bvba

 

Schawijkstraat 55, 2520 Ranst

H.R.A. 342348

BTW BE0473.194.605

 

Belfius BE77 068-2424239-42

 

Info@Conventus.be

 

Maak van je bedrijf een"happy place"!

Werk samen VANDAAG éN MORGEN.